Aikon Derma Sistems -

Prikaz vseh 7 rezultatov

Medicinska kozmetika so visoko učinkoviti kozmetični izdelki s ciljno prilagojenim delovanjem za različna stanja in funkcionalne probleme kože kot so: akne, starajoča koža, suha koža, pigmentne nepravilnosti, rdečica in razdražena koža, z močnim poudarkom na kislinskih in kemičnih pilingih, kar še posebej omogoča doseganje odličnih korekturnih rezultatov na koži.

Vsi izdelki so proizvedeni po GMP standardu, brez GMO, brez sestavin živalskega izvora, brez parabenov, brez petro – kemikalij in niso testirani na živalih.

Razvoj izdelkov AIKON temelji na več kot 10.000 IN VIVO meritvah kože, ki dajejo izjemno natančen vpogled v različna stanja in potrebe kože. AIKON je prvi producent na svetu, ki formulira izdelke na podlagi obsežnih lastnih demografskih meritev in uvaja v profesionalni kozmetični sektor »EVIDENCE BASED« prakso, katere praktične odločitve temeljijo na relevantnih znanstvenih raziskavah, najnaprednejšem znanju ter merljivih rezultatih. Rešitve AIKON so plod slovenskega znanja.

Novo

AIKON DERMA SISTEMS

Recovery serum +

69.90

AIKON DERMA SISTEMS

VITAMIN-C 90 tablet

24.50

AIKON DERMA SISTEMS

pH Balance Solution

23.50
Ta spletna stran uporablja piškotke.