Limfna drenaža – presoterapija strojna limfna drenaža

Pomembnost limfnega sistema za telo:

Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.

Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse to do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje …).

Limfna drenaža z infrared toploto

Kaj je to limfna drenaža?

Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk – premik. Namen drenaže je povečanje krvnega pretoka. Limfno drenažo uporabljamo:

  • pri zateklih nogah,
  • po poškodbah sklepov (ko je oteklina in s tem pride do zmanjšane gibljivosti),
  • pri zastajanju vode v telesu,
  • po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke,
  • za odpravljanje celulita,
  • kot preventiva pri zatekanju nog,
  • za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju,
  • kot preventiva pri nosečnostnih strijah

Limfna drenaža – presoterapija

Za lažje noge in oblikovanje telesa

Limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov

Z limfno drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu.  Le to skrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem. Tehnike limfne drenaže imajo analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino).

Limfna drenaža krepi imunski sistem in deluje antistresno. Stranski učinki so lahko zaspanost in povečano delovanje mehurja, kar pa ni nič slabega, saj se s tem telo čisti.

Razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi

Limfna drenaža je torej zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.

Vabimo vas na brezplačen posvet in pregled, kjer vam individualno svetujemo kaj bi bilo za vas najboljše, s katerimi tehnologijami bi dosegli najhitreje in najučinkovitejše vaše in naše cilje.

Terapija traja 30 do 45 minut.

Za naročilo nas lahko pokličete na 041 949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si