Vabljeni v naš svet lepote, zdrave kože in dobrega počutja 

Naredite nekaj zase in obiščite kozmetični salon La Maya, kjer vas v prijetnem okolju razvajamo s strokovnim znanjem, izkušnjami in prijaznim osebjem.

 

La Maya z vami že od leta 2012 – kar nekaj izkušenj se je v teh letih nabralo ter veliko zadovoljnih strank, ki se vračajo, kar nam daje še več energije, sreče in zadovoljstva ob delu. Hvala Vam. 

Letos smo praznovali že 11 leto obratovanja. S pomočjo najsodobneje opremljenih prostorov in z uporabo vrhunskih kozmetičnih aparatov vam zagotavljamo, da bodo naše storitve opravljene strokovno in kvalitetno

Nudimo širok spekter storitev, ki bodo izvedene v mirnem in prijetnem okolju. Pri nas se boste zagotovo počutili dobro in se z zadovoljstvom vračali.

V kozmetičnem salonu La Maya imamo strokovno šolan tim, ki daje prednost kvaliteti in strokovnosti.

 

Življenska zgodba La Maye se je pričela v očeh majhne deklice, ki jo je veselila kozmetika in tudi danes se ta strast samo veča in veča…

Maja Nosan ustanoviteljica kozmetičnega salona La Maya.

Že od nekdaj mi je bila pri srcu kozmetika ter skrb za urejen videz. Že kot majhna punčka sem sanjala o tem poklicu. Tako, da sem sprejela odločitev, ki ni bila težka da se vpišem v Srednjo zdravstveno šolo za poklic Kozmetičnega tehnika. Celotno šolanje sem z veseljem opravljala z vso zavzetostjo ter željo postati kozmetičarka. Ob šolanju sem  delala v kozmetičnem salonu in si pridobivala izkušnje.

Po končanem šolanju sem želela še pridobiti več znanja in strokovnosti  in se vpisala na Fakulteto za zdravstvene vede. Leta 2013 sem tudi uspešno diplomirala in pridobila še naziv dipl. medicinska sestra. Ampak ker je moja prva in edina želja bila postati in delati kot kozmetičarka sem leta 2012 tudi odprla svoj salon La Maya. 

V teh letih se je veliko spremenilo, svojo paleto storitev širimo in dopolnjujemo z novostmi in tehnologijami, ki nam prinašajo še boljše rezultate in zadovoljne stranke. 

Za mano je 18 let izkušenj z nego kože in oblikovanjem telesa in veselim se vsega kar je pred nami.

Ekipo sestavljamo kozmetičarke z veliko izkušnjami, ki se s svojimi znanji odlično dopolnjujemo.

Maja
KOZMETIČARKA IN DIPL.MED.SESTRA

Vodja salona

PIA
Kozmetičarka

Nastja
dipl.kozmetičarka