Bipolarna Radiofrekvenca je neinvazivna, nežna, varna in učinkovita, klinično preizkušena metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Koža tako, brez stranskih učinkov, ponovno postane gladka in napeta, gube pa vidno zmanjšane.

Kako deluje Radiofrekvenca?

Z uporabo radiofrekvenčne tehnologije dosežemo segrevanje globjih plasti kože brez poškodbe povrhnjice. Toplota stimulira fibroblaste in s tem tvorbo novega kolagena ter elastičnih vlaken. S segrevanjem sprožimo tudi raztezanje kolagenskih in elastinskih vlaken ter odplavljanje medcelične tekočine, koži pa tako povrnemo napetost in gladkost. Rezultat je naravno bolj svež izgled. Postopek je neinvaziven, zaradi česar ga lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih predelih, kot so področje okoli oči in vrat.

Za koga je primeren trema z Radiofrekvenco?

Radiofrekvenca je primeren za vse tipe kože, moške in ženske vseh starosti,

Rezultati in zaporedje tretmajev?

Rezultati so vidni kmalu po posegu, željen učinek pa lahko pričakujete čez 1 do 3 mesece.

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim, saj med tretmajem ne pride do krvavitve ali modric. Lahko se pojavi le rahla rdečica, ki kmalu izzveni.

Za najboljši rezultat svetujemo 3 ali več ponovitev v razmiku 4 tednov, odvisno od ohlapnosti kože oziroma globine gubic. Kombiniramo ga lahko z drugimi pomlajevalnimi pristopi in tako dosežemo še boljše rezultate.

Si želite osvežen videz, bolj napeto kožo, manj gubic?

V kozmetičnem salonu La Maya (Maribor) vam ponujamo široko ponudbo neg obraza z najnovejšimi tehnologijami in postopki za pomlajevanje obraza zraven Bipolarne Radiofrekvence tudi mikroneedling, fotopomlajevanje… Tako, da se prilagodimo želji vsake stranke in ji naredimo individualni načrt nege za dosego najboljših rezultatov.

Ker želimo, da dosegamo najboljše rezultate, imamo pestro ponudbo najnovejših tehnologij, ki resnično dajejo najboljše rezultate in ki jih z rokami ne moremo doseči.

Svetujemo vam tudi glede nege doma, katera je velikega pomena, saj dolgoročno lahko naredite z pravo in učinkovito nego doma veliko. Zato vam ponujamo vrhunsko nemško kozmetiko dr.E.Voss katera daje izjemne rezultate.

Pridite v kozmetični salon La Maya (v Mariboru) in odšli boste zadovoljni ter z vidnim rezultatom, kar danes veliko šteje.

Naročite se lahko na 041/949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si.