Si želite prenovljen izgled vaše kože? Vas motijo gubice, brazgotine, nečista koža, pigmentni madeži? Potem je diamantni piling Prestige edinstvena rešitev za vas.

Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo.

Diamantni piling je postopek dermoabrazije, s katerim kontrolirano plast za plastjo luščimo površinske sloje kože (diamantni piling obraza in drugih delov telesa).

Pri diamantnem pilingu v ta namen uporabljamo tehnološko izpopolnjen, kombiniran mehanizem diamantnih konic in vakuuma. Globino želenega posega dosežemo z ustrezno nastavitvijo aparata in izbiro primerne diamantne konice

Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

Kolikokrat je priporočljiv tretma?

Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Priporočljivo je narediti od tri do deset tretmajev .  Število tretmajev je odvisno od tega, kaj stranka želi ter kakšni so problemi na koži. Tretmaje je potrebno ponavljati na 1 do 2 tedna, odvisno od tipa kože.

Pred samim postopkom priporočamo pregled kože. Ponavadi pred pričetkom diamantnega pilinga izvedemo še čiščenje kože, saj s tem vašo kožo ustrezno pripravimo na tretma.

Kakšna stanja kože so priporočljiva za diamantni piling?

  • brazgotine
  • hiperpigmentacije
  • nečista koža
  • široke pore
  • gube
  • strije
  • koža brez tonusa

Kdaj se vidijo prvi rezultati?

Rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do petnajst odstotkov izboljšana struktura kože).

Ali je postopek varen?

Sama nega in postopek z aparatom sta popolnoma varna za stranko. Celoten postopek vodi in izvaja strokovno usposobljena profesionalna kozmetičarka.

Naj kaj moramo paziti po samem postopku?

Popolnoma se moramo izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju. Kožo si moramo vsak dan primerno zaščititi s kremo. Natančnejša navodila vam podamo v kozmetičnem salonu.

Naročite se lahko na 041/949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si.