TOPPEEL – naravna rešitev za različne težave s kožo

  • nečista, seboroična koža s povečanimi porami (aknam podobna stanja),
  • pigmentacijske motnje (starostne pege, starostne bradavice, poškodbe zaradi sonca),
  • gube.

Učinkovina v izdelkih TOPPEEL je CSS, ki se od salicilne kisline v osnovi razlikuje po tem, da ni topen v vodi in se tako ne spere s kože. Zato imajo v primerjavi z običajnimi kislinskimi pilingi izdelki TOPPEEL bistveno izboljšane lastnosti: ciljno in zelo nežno odstranjevanje zgornje plasti epidermisa, ki pa ne doseže dermisa.

Če bi za ponazoritev uporabili primer zelenice, gre za košenje namesto puljenje oz. odstranjevanje posameznih slojev kože. Tako ne pride do delno neodstranjenih vozličkov kot pri drugih kislinskih pilingih, ampak je koža po negi popolnoma gladka. To je posledica dejstva, da učinkovina epidermisa ne napada neselektivno kot pri običajnih kislinskih pilingih, ampak ciljno raztopi naravno vez v korneocitih.

To ni globinski piling, ki bi prodiral do dermisa kot pri koncentriranih sadnih kislinah, temveč gre za ciljno odstranjevanje epidermisa.

CSS je torej zelo čist, naravno učinkovit in zlasti varen način za doseganje naslednjih ciljev:

  • izboljšana sposobnost obnove kože,
  • rožena plast povrhnjice je okrepljena, prožnejša in manj dovzetna za gube
  • protibakterijsko, protivnetno, protimikrobno delovanje.

Zaradi lipofilnih lastnosti CSS izjemno dobro prodira v folikle dlačic (odlično v boju proti aknam) in globlje plasti kože, zato je močan komedolitik. Zmanjšuje pore, ima pH-vrednost enako pH-vrednosti kože (5 – 5,5), zato ga slednja dobro prenaša, nevtralizacija pa ni potrebna.

CSS ima poleg zgoraj navedenih prednosti tudi druge koristi: na preprost način odstranjuje tudi starostne pege, starostne brazgotine in mnogo drugih kožnih nepravilnosti.

Pridite v kozmetični salon La Maya (v Mariboru) in odšli boste zadovoljni ter z vidnim rezultatom, kar danes veliko šteje.

Naročite se lahko na 041/949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si.