Kavitacija – nekirurška liposukcija

Tehnolgija za  odstranjevanja celulita in odvečne maščobe v telesu.  Je neboleča, učinek je viden takoj, rezultati pa so dolgotrajni.

V kolikor razmišljate, da je pred vami poletje, vi pa imate nekaj odvečnih maščobnih blazinic, ki bi se jih radi v kratkem času znebili na varen način je kavitacija idealna rešitev za vas.

V našem salonu imamo strokovno usposobljeno osebje, katero ve kaj dela in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pripomorejo k vašem 100 % zadovoljstvu.  Ponujamo vam brezplačne preglede in posvete v našem salonu. Pred terapijo vas seznanimo z vsemi informacijami, ki so pomembni za vas. Vsako stranko obravnavamo individualno in se posvetimo problemu vsake stranke, saj bomo le tako lahko resnično dosegali in presegali skupne cilje, ki si jih zastavimo pred terapijo.

V salonu La Maya uporabljamo izdelke znamke Gehwol.

Za vas smo pripravili nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov o kavitaciji:

Kaj je kavitacija in kako deluje?

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sproži energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji z lahkoto razbije maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije.

S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva ostanejo nedotaknjena.

Kaj se zgodi z razbito maščobo po kavitaciji?

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Kaj je potrebno storiti po kavitaciji?

Večina maščobe se izloči preko limfnega sistema našega telesa. Zato je po kavitaciji nujno potrebno še pospešiti limfni obtok. V našem salonu ponujamo presoterapijo – strojno limfno drenažo. Za vas smo pripravili tudi pakete za oblikovanje telesa s kavitacijo in presoterapijo. 

Potrebno je piti veliko tekočine,  vsaj od 2 do 3 litra vode dnevno.

Samo izločanje maščobe pospešimo tudi z aerobno vadbo, ki je po kavitaciji zelo pripročljiva.

V kolikor ste se odločili za zmanjšanje maščobnih blazinic in celulita, je potrebno paziti tudi na prehrano. Tukaj ni stroge diete, potrebno je samo jesti zdravo, manj mastno hrano z veliko zelenjave in sadja.

Vabimo vas na brezplačen posvet in pregled, kjer vam individualno svetujemo kaj bi bilo za vas najboljše, s katerimi tehnologijami bi dosegli najhitreje in najučinkovitejše vaše in naše cilje. 

Terapija traja 90 minut, saj tretma vključuje kavitacijo, radiofrekvenco za napetost kože ter limfno drenažo, katera je obvezna po vsaki kavitaciji. Saj s tem telesu omogočimo čimprejšnje čiščenje maščobe iz telesa. 

Za naročilo nas lahko pokličete na 041 949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si