NEGA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA, KI DAJE TAKOJŠNE REZULTATE

Posebnost našega kozmetičnega salona La Maya je vrhunska kozmetična nega obraza s holističnim oziroma celostnim pristopom. Ob negi obraza zajema tudi svetovanje o pravilni domači negi kože, o prehranjevalnih navadah, ki se lahko kažejo na koži, fizični aktivnosti in pomenu sprostitve ter pozitivne naravnanosti v današnjem času.

Nudimo vam različne nege obraza glede na tip kože in na trenutno stanje kože z nemško kozmetiko Biodroga in Dr.E.Voss

 • Collagen Boost nega obraza, vratu in dekolteja z vrhunsko kozmetiko dr. E.Voss za takojšen anti age učinek.
 • Osnovna nega obraza Clear + za nečisto kožo z Biodrogo z ultrazvočnim čistilcem
 • Anti age nega obraza z Biodrogo ali z dr. E. Voss
 • Oxy nega obraza s kisikom
 • Specialna nega obraza z diamantnim pilingom 
 • Gold nega obraza z dr. E. Voss za anti age učinek z mezoterapijo
 • Aqua Clean – vodikov piling, neboleče čiščenje por, vlaženje, UZ ali RF – enota Estetika Lamaya
 • Top Peel – zelo  učinkovit kislinski piling z Dr.E.Voss (akne, pomlajevanje, hiperpigmentacije) – novo
 • Mikroneedling – iglicna mezoterapija ( brazgotine, široke pore, gubice, lifting efekt, pomlajevanje…)

 

 

Kozmetični izdelki dr. E. Voss so najvišje kakovosti ter koži zelo prijazni, saj zahvaljujoč najnovejšim dognanjem (in patentirani rešitvi) ne vsebujejo emulgatorjev, konzervansov, silikonov, parabenov, nanodelcev in etoksilatov, ki jih ureja Uredba o kozmetičnih izdelkih, ter izpolnjujejo vse zahteve harmoničnega negovanja kože.

Zaščita – z LIA C 6® kremami
Pri nas uporabljamo posebne kreme brez emulgatorjev. Poleg tega, da preprečujejo učinek izsuševanja kože, imajo sestavo, ki je zelo podobna naravnim lipidom: krema takoj po nanosu zapolni nastale vrzeli v roženi plasti in tako omogoči ponovno vzpostavitev epidermalne bariere.

To pa je le ena od treh glavnih lastnosti, ki jo koži nudijo naše kreme LIA C 6®.

Druga (in najpomembnejša) lastnost krem LIA C 6® je zaščita pred staranjem kože (LIA – Light Induced Aging), ki jo povzroča UVA svetloba.

UVA svetloba je vzrok za več kot 60 % gub, ki nastanejo z našim staranjem. Patentirana mešanica UV filtrov skupaj z lovilci prostih radikalov v naših kremah, praktično popolnoma preprečujejo nastanek gub. Dokažemo lahko, da se koža, ki je zaščitena pred svetlobo, v enem letu postara le za približno 6 mesecev.

Tretja pomembna lastnost krem LIA C 6® za nego kože je bogata mešanica sestavin v kolagenskem boosterju, ki po več tednih uporabe dokazano in vidno pomlajujejo poškodovani kolagen. Zato so LIA kreme vse, kar potrebujete za obnovo in vzdrževanje kože na dolgi rok.

Obnova – Hialuronski geli z vsebnostjo kozmetično aktivnih sestavin
Kaj pa poškodbe kože iz preteklosti? Za globinsko obnovo kože smo razvili linijo izdelkov HYA 4. Namenjena je obnovi globljih plasti kože, kjer se nahajajo gube. Geli HYA 4 so zasnovani na 4 tipih hialurona, ki pokrivajo celotno območje hialuronov, od kratkih do dolgih verig. Zaradi 4 hialuronskih frakcij, ki imajo izrazito nosilno (transportno) funkcijo, lahko kozmetično aktivne sestavine prodrejo globoko v kožo. Takšen način ima dve glavni prednosti:

Hialuronske kisline lahko prodrejo globoko v kožne plasti skupaj z kozmetično aktivnimi učinkovinami (to še posebej velja za kratkoverižne hialurone).
Ta način smo uporabili za reševanje najpomembnejših težav v kozmetiki, kakršne so gube, akne – nečista koža, težave s kapilarami (ki se kažejo v kožni rdečici), rosacea in celo temni krogi okoli oči, podočnjaki, …

 

Celostna nega obraza Biodroga vam nudi visoko kvalitetne izdelke na biološki osnovi in vrhunsko nego za vse potrebe vaše kože!

BIODROGA je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1950, ki ima sedež v Nemčiji v mestu Baden-Baden – to mesto je sicer poznano kot kralj evropskih zdravilišč. V vseh negovalnih produktih Biodroge so učinkovine biološkega izvora, in le-to jih loči od drugih preparatov za nego kože. Vsak biološki lepotni sistem nudi sam po sebi kompleten in samostojen koncept nege in reševanja individualnih problemov kože.

Biodroga upošteva v svojih proizvodnih procesih vse zahtevane GMP standarde in standarde, ki obvezujejo farmacevtsko industrijo.

Si želiš spremembe na koži? 

Naročite se na pregled in nego kože, kjer vam bomo svetovali in naredili najboljšo možno nego za vašo kožo.

 

Znana pevka Eva Boto je izbrala Aqua clean nego kože, kjer neboleče ščistimo s pomočjo naprave in posvebnih serumov, ogerce in nečistoče ter odmrlo kožo.

 

Mikroneedling obraza za vidno zmanjšanje gubic, brazgotin od aken, izboljšanja strukture kože. Z drobnimi mikroiglicami naredimo kontrolirano poškodbo kože, kjer stimuliramo obnovo kolagena in elastina. 

 

Mezoterapija za najboljše rezultate, kjer kožo napolnimo s posebnimi serumi, ki vsebujejo hiaulronsko kislino, signalne peptide za obnovo kolagena in elastina, vitamine… Gre za brezigelno mezoterapijo, ki je neboleča in daje takojšne rezultati pri:

 • pomlajevanju in gubicah,
 • liiftingu kože
 • izboljša se struktura kože

 

Radiofrekvenca obraza – za pomlajevanje, spodbujanje kolagena k obnovi nove kolagenske mreže. Vidni rezultati že takoj po tretmaju. Ponujamo vam bipolarno radiofrekvenco, katera je lahko vključena v celostno nego obraza Collagen Boost nego ali pa kot samostojen tretma. 

 

 

Gre za prijeten tretma, kjer občutite toploto, saj pri Radiofrekvenci segrejemo kožo med 39 in 42 stopinj celzija. Po tretmaju se koža hitro pomiri in lahko oddite iz salona brez znakov rdečice. 

Top Peel -kislinski piling. Učinkovina v izdelkih TOPPEEL je CSS, ki se od salicilne kisline v osnovi razlikuje po tem, da ni topen v vodi in se tako ne spere s kože. Zato imajo v primerjavi z običajnimi kislinskimi pilingi izdelki TOPPEEL bistveno izboljšane lastnosti: ciljno in zelo nežno odstranjevanje zgornje plasti epidermisa, ki pa ne doseže dermisa.

 

V novi enoti v Estetiki Lamaya v Mariboru, pa ponujamo še več različnih tehnologij. Derma RF – mikroneedling z radiofrekvenco. Oxy Sure – regeneracija kože s oksigenacijo od znotraj navzven.

Klikni tukaj za ogled strani Estetike lamaya. 

 

 

Ste utrujeni, živite stresno življenje …?

Ste v prostoru, kjer je mir in tišina. To je vaš čas. Sprostite se in dovolite, da mi poskrbimo za vas.

V našem kozmetičnem salonu La Maya (Maribor) vam ponujamo tudi oblikovanje obrvi, barvanje obrvi in trepalnic, ročno limfno drenažo obraza, sproščujočo masažo obraza Relax. Ker želimo, da dosegamo najboljše rezultate, imamo pestro ponudbo najnovejših tehnologij, ki resnično dajejo najboljše rezultate in ki jih z rokami ne moremo doseči.

Pridite v kozmetični salon La Maya (v Mariboru) in odšli boste zadovoljni ter z vidnim rezultatom, kar danes veliko šteje.

Naročite se lahko na 041/949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si.