Odstranjevanje strij

Ste opazili belkaste ali rožnate črte na svojem telesu? Bi radi spet imeli gladko in lepo kožo?

Strije so ena od najbolj neprijetnih sprememb na koži, s katerimi se srečuje veliko žensk in tudi moških. Strije se lahko pojavijo na različnih delih telesa in tudi starost, ko se pojavijo je lahko zelo različna. Moški jih imajo največkrat na ramenih, rokah in bokih; ženske pa na prsih, trebuhu, stegnih in zadnjici.

Že mladostniki so nesrečni, ko se jim pojavijo strije ob povečani telesni teži oziroma burnem telesnem razvoju. Nosečnice porabijo veliko denarja za čudežne kreme, ki naj bi preprečile nastanek strij na trebuhu in dojkah. Ko ne pomagajo nobene kreme in so strije že tu, se postavi vprašanje, kako jih odstraniti.

V našem kozmetičnem salonu La Maya, nudimo učinkovito odstranjevanje strij s posebnimi tretmaji, s katerimi povzročimo ponovno prekrvavitev strije (brazgotine) in le-ta se začne zapirati in zaraščati, videz kože se izboljša.

Odprava strij poteka s pomočjo kombinacije najboljših tehnologij za odpravo strij.

strije prej in potem - vidni rezultati!

Odprava strij z diamantnim pilingom Prestige

Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Z diamantnimi konicami kontrolirano luščimo vrhnji sloj strij, s tem pospešimo samo obnovo celic in regeneracijo. S pomočjo vakuuma strijo prekrvavimo, ko je strija ponovno prekrvavljena, dobi koža pomembne mikroelemente ter hranilne snovi, ki na strijo delujejo izredno učinkovito, saj se strija začne krčiti in manjšati.

Odstranjevanje strij s pomočjo aparata IPL + RF laser LUX

Na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globjih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken.

 

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 041/949 525 ali nam lahko pišete na info@lamaya.si.