Namen:
Optimizacija mikrobioma in intenzivna nega. Napredna formula za uravnotežen in prožen mikrobiom kože.
Uporaba:
Predvsem zjutraj in po potrebi. Za obraz in telo. Kombinirajte s Hya 4 Hyaderm za hude primere, ko koža potrebuje dodatno obnovo in pomiritev.
Opis:
Je vaša koža zahtevna, posebej suha, nagnjena k srbenju in občutljiva na zunanje vplive? Mikrobiom vaše kože je lahko oslabljen in potrebuje ciljno nego!
Nova LMX LIA C 6 pomirjevalna krema Biome lahko pomaga še bolj učinkovito kot prej. Opremljena je z zelo specializiranimi aktivnimi sestavinami in bazo kreme brez emulgatorjev, da kožo privede v optimalno ravnovesje.
Kaj novi LMX Biome počne:
Intenzivno krepitev kožne bariere: Lipidna pregrada je še intenzivneje okrepljena z novo bazo kreme z LMS, ceramidi III in lignocerično kislino, zdaj ponuja še večjo odpornost proti zunanjim stresom in se ne more tako hitro izsušiti.
Raznolik in vitalen mikrobiom:
Krema krepi raznolikost in vitalnost lastnega spektra mikrobioma kože in zelo učinkovito zavira škodljive tuje mikrobe, saj je fermentirana sestavina aktivnega Lactobacillusa prejšnje Biomekreme dopolnjena z dodatnim visokotehnološkim peptidom.
Izboljšan sistem zaščite pred UV:
Krema je zdaj opremljena z naprednim sistemom UV filtrov, ki ponuja še učinkovitejšo zaščito pred svetlobnim staranjem kože, ki ga povzročajo UVA in UVB žarki.
Odkrijte novo dimenzijo v negi kože – za bolj vitalno, bolj odporno kožo, ki žari!
Ingredients: AQUA, GLYCERIN, TRIHEPTANOIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, NICOTINAMIDE, BEHENIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PENTYLENEGLYCOL, METHOXYPHENYL TRIAZINE, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLIN, MEADOWFOAM SEED OIL, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, BEHENYL ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, PROPANEDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, LIGNOCERIC ACID, CELLULOSE GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CASALPINA SPINOSA GUM, DISTARCH PHOSPHATE, CERAMIDE III, CERATONIA SILIQUA GUM, AMIDINOBENZYL BENZYLSULFONYL D-SERYL HOMOPHENYLALANINAMIDE ACETATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, LACTOBACILLUS FERMENT, CITRIC ACID