Akcija v juniju

SUMMER GLOW NEGA OBRAZA BY DR. E VOSS + GRATIS LIMFNA DRENAŽA

Kislinski piling, kokosov piling, serum, masaža, dvojna maska: cool clay glinena in krio peel off maska.

 

Redna cena:109€

zdaj samo 69€

 

Intenzivna čistilno negovalni tretma za vse tipe kože. Za zdrav in sijoč videz tako mlade, kot tudi zrele kože.

Zaradi podnebnih sprememb in nenadnih preskokov iz hladnih v vroče dni, je naša koža nenehno izpostavljena zunanjim vplivom. Zato je pogosto izsušena. Lahko je prisotno drobno luščenje in posledično taka koža deluje pusta in brez sijaja, pogosto tudi razdražena.

Predstavljamo vam intenzivno Dr. E. Voss čistilno-negovalno nego, katera vas bo navdušila. Pilinga na bazi sadne kisline, ki deluje globoko in kremnega kokosovega pilinga na osnovi LMS, ki deluje abrazivno, bosta iz vaše kože odstrani odmrle celice iz rožene plasti, očistila pore, pripomogla k bolj enotnemu tenu kože ter pospešila prekrvavitev.

Čiščenju pa seveda sledi tudi razvajanje, ki vašo kožo pomiri in nahrani. Ena od posebnosti te nege je kombinacija dveh mask in sicer hladilne glinene maske na bazi LMS, ter spirulina maske s sivko in rožmarinom, ki na koži ustvarita izjemno prijeten, pomirjajoč občutek ter zaradi visoke vsebnosti LMS krepita kožno bariero.

Seruma, ki vsebujeta pomirjevalne in anti-age aktivne sestavine, pa bosta vaši koži zagotovila boljšo elastičnost in prožnost.

Nego zaključimo z izbrano kremo dr. E. Voss, glede na tip , starost in specifike vaše kože.

 

 

 

 

 PAKET OBLIKOVANJA TELESA 6X RADIOFREKVENCA Z LIPO LASERJEM + 2X LIMFNA DRENAŽA GRATIS

Si želite napete, gladke in mladostne kože?

 

Redna cena: 220€

 zdaj samo 180€

 

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika oblikovanja telesa pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globje plasti kože. Segrevanje privede do trenutnega krčenja kolagenskih vezi in tudi stimulira celice fibroblaste, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Rezultat je izboljšanje povešene kože, manj celulita, gladka in čvrsta koža. Radiofrekvenca tudi izboljša krvni in limfni pretok, zato začnejo celice izločati več strupov in se telo začne čistiti.

Za še boljši učinek in še boljše razstrupljanje smo vam dodali dva tretmaja strojne limfne drenaže.

 

Vsa naročila sprejemamo na 041 949 525  ali na info@lamaya.si 

Ta spletna stran uporablja piškotke.