Si vedel-a, da microneedling lahko daje res dobre rezultate?

Hej, hej!

Si vedel-a, da microneedling lahko daje res dobre rezultate pri:
  • gubicah,
  • tonusu kože,
  • madeži od aken
  • porah…
Mnoge izmed vas že dobro poznate microneedling, za tiste, ki pa ne – Kaj je to microneedling?
Microneedling je namerna, nadzorovana poškodba kože (iglična terapija). Je ena izmed najmočnejših in najučinkovitejših pomlajevalnih metod. Vendar ni namenjena samo za pomlajevanje, ima širok spekter delovanja – zmanjšuje brazgotine, pigmentne madeže in pore, izboljša prekrvavitev in obnovo kože, pomaga pri pusti koži in izboljša tonus kože.
Needlinga se lahko poslužujejo različni ljudje z različnimi problematikami in tudi različne starostne skupine.  
Me se z needlingom ukvarjamo že od leta 2018 in vam moramo priznati, da postaja čedalje bolj priljubljena metoda. Pred kratkim smo uvedle tudi microneedling RF ali radiofrekvenčni microneedling, ki s pomočjo radiofrekvence še hitreje in bolj učinkovito spodbuja nastanek kolagena in izboljša stanje kože. Zato pa je potrebnih tudi manj tretmajev, rezultati pa so izjemni!
Prvi rezultati so lahko vidni že po prvem tretmaju, vendar se za doseganje optimalnih rezultatov in ciljev, priporoča več zaporednih tretmajev, ki se lahko izvajajo na 14 dni (klasičen needling) ali na 30 dni (needling RF). Število tretmajev pa je odvisno od stanja kože vsakega posameznika, želenih ciljev in same nege doma …
Seveda je izjemno pomembna tudi sama nega doma. Potrebna je ustrezna zaščita kože s pravilno kremo in faktorjem, pomembno je, da ni čiščenje preveč agresivno ter da je ustrezno glede na tip kože. Zelo pomembna je uporaba ustreznih serumov, ki lahko kožo izboljšajo za 100%!  Ob prvem obisku od nas dobite knjižico z napotki in priporočili za tretmaje in izdelke za doma, za lažji začetek. 
Zdaj pa še nekaj fotografij za primerjavo: )
                                              👇
                                                                                         Pomlajevanje
                                                         prej                                                                           potem
              Pigmentni madež manj opazen že po 1 tretmaju
        prej                                                                potem
Ta spletna stran uporablja piškotke.