Nova enota Estetika Lamaya že odprla svoja vrata! Pridite 22.4. ob 15ih na otvoritev :)

Spoštovane stranke,

z velikim veseljem, vas obveščamo, da smo odprli vrata nove enote Estetika Lamaya, ki se nahaja na Limbuški 49, v Mariboru.

Enota Kozmetični salon LaMaya ostaja na Kardeljevi 73. 🙂

IZKORISTITE DO 15% POPUST NA VSE STORITVE …

POKLIČITE IN SE NAROČITE IN UJAMITE POPUSTE.

070 718 071

AKCIJA TRAJA DO 22.4.

Za vas pa smo pripravili v novih prostorih še širšo ponudbo z najnovejšimi tehnologijami, za doseganje najboljših rezultatov.

Ponujamo izmed prvih salonov v Mariboru  DIODNI laser za trajno odstranjevanje dlak, ki ponuja še boljše in trajnejše rezultate.

Za vse, ki bi radi preoblikovali svoje telo, pa ponujamo novo EMSculpting napravo, ki v 30 minutah naredi 20.000 trebušnjakov namesto vas 🙂 Imamo kar 4 ročnike ter dodaten ročnik tudi za medenične mišice, po porodih in v zrelejših letih izboljša stanje medeničnih mišic. Istočasno vplivamo tudi na obseg in zmanjšanje maščobe. Omogoča tudi dvig zadnjice in poveča mišično maso, da je vaše telo do poletja fit 🙂

 

Novost je tudi Kriolipoliza 360°, ki deluje še bolj učinkovito, do -10°C in z celotno površino ročnika. Na voljo so kar 4 ročniki za telo, ki lahko delujejo istočasno. Porabiš manj časa in efekt je hitreje opazen 🙂 Imamo tudi ročnik za vse, ki jih moti podbradek.

Ponujamo tudi Vela Slim III, za vse tiste, ki si želite manj celulita ali biti brez celulita  in bolj napeto kožo ter oblikovati svoje telo. Izvajamo ga lahko po vsem telesu tudi na obrazu.

Ponujamo tudi najnovejše in najučinkovitejše tretmaje za pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja s pomočjo DermaRF naprave, ki izboljša stanje vašega kolagena in elastina. Ponujamo tudi frakcionirano radiofrekvenco ali mikroneedling. Izjemni rezultati so tudi na brazgotinah ter strijah.

Ponujamo tudi nege obraza z dr. E. Voss vrhunsko Nemško kozmetiko, ki je primerna tudi za zelo občutljive kože. Kozmetični izdelki dr. E. Voss so najvišje kakovosti ter koži zelo prijazni, saj zahvaljujoč najnovejšim dognanjem (in patentirani rešitvi) ne vsebujejo emulgatorjev, konzervansov, silikonov, parabenov, nanodelcev in etoksilatov, ki jih ureja Uredba o kozmetičnih izdelkih, ter izpolnjujejo vse zahteve harmoničnega negovanja kože.

 

 

OTVORITEV – 22.4. OD 15.00 URE DALJE.  

Vabljeni na otvoritev dne 22.4. v soboto ob 15 uri, kjer se bomo lahko podružili. To bo tudi 11. rojstni dan La Maye 🙂 Za vsakega obiskovalca imamo pripravljeno presenečenje in sodeloval bo lahko v izjemni nagradni igri. Se splača 🙂

Vabljeni vsi, naše zveste stranke, vsi tisti, ki še tudi niste naša stranka, in vas morda zanimajo naše storitve.

 

Veselimo se vsakega izmed vas in prisrčna hvala za vaše zaupanje.

Ekipa Lamaya

Estetika Lamaya

070 718 071 

Limbuška 49

2000 Maribor 

 

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke.